KUSH JEMI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

“Commerce Corp” eshte nje kompani qe e ka nisur aktivitetin e saj ne vitin 2011. Qe ne fillesat e saj, ambicia e kompanise ka qene qe te fitoj hapsira te konsiderueshme ne treg, duke konstatuar hendekun qe ka ekzistuar ne tregun shqiptar ne aspektin e sherbimit, cilesise dhe cmimit. Si rrjedhoje, objektivi i kompanise u arrit qe ne muajt e pare te fillimit te aktivitetit. Eksperienca qe kemi krijuar eshte ne dispozicion te qellimit per zhvellim dhe rishikimit me parim permisimin konstant.

Filozofia e kompanisë ka të bëjë me plotesimin e vazhdueshëm ne te gjitha sektoret. Fryma dhe vizioni jone, ka qene qe te gjendemi praktik ne kuadrin e zhvillimit dhe prakticitetin ne raport me partneret tane dhe aspektin komunikativ. Parimi kryesor ne kompani, ne te gjitha dimensionet qendron vazhdueshmeria, dhe forcimi i mardhenieve midis klienteve, dhe bashkepuntorve tane. “SHOPT TV” eshte kompania e pare ne Shqiperi e cila ofron mundesine e blerjeve ne distance, duke plotesuar ne kete menyre, ekzigjencat e klienteve te cilet ne nje bote moderne eshte gjithmone dhe me e nevojshme praktika duke patur ne krahasim te gjitha praktikat kontemporane perendimore. “BIOTE” eshte kompania lider ne sektorin e gjumit, duke ofruar per tregun Shqiptar, nje eksperience te jashtazakonshme me nje cilesi te paprecedente, duke bere te mundur risin ne kete fushe me gamen e gjere te produkteve te saj. Ne portofolin e kompanise, vjen gjithashtu brandi ” Blue LUNA’ nje marke fantastike ne boten e dyshekve, me nje dizanje fantastik, dhe me nje perballueshmeri per konsumatorin duke ofruar hapsira ekonomike. Ne sektorin e Home Forniture, kompania Jone ofron marken WOODY, e cila eshte lider ne fushen e mobierise, duke qene prane cdo familje ne tregon qe operon. Per me teper, ne linjat e kompanise, gjendet gjithashtu bashkpunimi B2B te cilen “Commerce Corp” e ofron nepermjet kanaleve te saj BUSSINES LINE.

Ne vizionin e kompanise tone, gjendet aspirata per tu zgjeruar me tej ne tregun vendas, gjithashtu edhe zgjerimi  i metejshem ne tregun e huaj. Operimi aktual ne rajon, ka vendosur ne vemendje dhe nevojen per te qene prezent me tej ne hapsira te reja perendimore dhe jo vetem. Ne nje te ardhme te afert, kompania, eshte ne pritje te konkludimit te zgjerimit ne tregje te reja.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

IT SUPPORT FOR BUSINESS.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

SUPPORT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Always There For You

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Contact Us

SERVICES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Taking Care of Business

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Contact Us

SECURITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Power of the cloud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Contact Us

IT MAKES SENSE.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore elit eiusmod tempor incididu.

0%
Available Uptime
0%
Available Uptime
0%
Available Uptime

MEET OUR TEAM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

TYLER MURPHY
TYLER MURPHYDirector
CHRISTINA FULLER
CHRISTINA FULLERController
DYLAN ROBERTSON
DYLAN ROBERTSONHead of IT
JUAN MARTINEZ
JUAN MARTINEZHead of Operations
JOEL GARZA
JOEL GARZAProject Manager
OWEN MCKENZIE
OWEN MCKENZIESupport Manager

THE CLOUD
IS IN OUR DNA.

GET STARTED